Cum e copilul fiecarei zodii?

Berbec

copilul berbec

Un copil foarte hotarat si neastamparat. De mic se poate impune in fata adultilor asa ca aveti grija. Cel mai mult ii place sa se joace afara.

Taur

copilul taur

Micul Tauras este foarte activ si atent la ce se intampla in jurul lui. Isi iubeste parintii si are nevoie ca afectiunea lui sa fie rasplatita la fel.

Gemeni

copilul gemeni

Un copil Gemeni este, de mic, foarte curios si va pune multe intrebari parintilor. Trebuie incurajati sa descopere lucruri noi si, mai tarziu, sa citeasca.

Rac

copilul rac

Sunt niste copilasi timizi si, la inceput, pot avea probleme in a isi face prieteni. Trebuie incurajati sa incerce lucruri noi si sa aiba curaj.

Leu

copilul leu

Plin de idei si independent de mic. Sta mult printre prieteni si trebuie invatat ca nu poate fi numai cum vrea el. Apreciaza tot ce e frumos.

Fecioara

copilul fecioara

Copilasul Fecioara va demonstra de mic abilitati intelectuale si de precizie in activitati. Organizeaza totul mai ales propriile jucarii.

Balanta

copilul balanta

Copilul Balanta este sociabil, prietenos si creativ. Trebuie ajutati sa ia corect primele decizii in viata deoarece pot fi nehotarati.

Scorpion

copilul scorpion

Scorpionul mic este emotional, astfel, trebuie tratat cu grija si multa toleranta. Oricare ar fi jocul ii place sa castige.

Sagetator

copilul sagetator

Micul Sagetator se implica in orice joc cu multa usurinta. Activitatile sportive in aer liber sunt cele mai bune optiuni pentru a se distra.

Capricorn

copilul capricorn

De mic stie sa fie politicos si sa isi respecte parintii. Ii place sa fie printre cei mari, mai mult decat printre prietenii de aceeasi varsta.

Varsator

copilul varsator

Nelinistit, dar dulce. Micul Varsator este plin de idei si foarte curios! De mici demonstreaza interesul in tehnologie dar si dragoste.

Pesti

copilul pesti

Copilul Peste este un mic farmec. Pentru a se dezvolta armonios are nevoie de multa dragoste si ghidare. Le plac activitatile care implica mult detaliu.